Geboorte

Wanneer bestel ik best mijn geboortekaartjes en traktaties?


Bestellen van de geboortekaartjes doe je idealiter rond 30 weken zwangerschap, zo is er voldoend tijd om alles zorgvuldig voor te bereiden en ben je voorbereid mocht je kindje er wat vroeger zijn.
Hoeveel op voorhand kan ik de traktaties best vullen/afwerken?


We raden aan de traktaties een maand voor jouw uitgerekende datum klaar te maken. Suikerbonen zijn goed houdbaar , maar je moet wel rekening houden met temperatuur, licht en vochtigheid. Zorg ervoor dat je de afgewerkte doosjes op een koele, droge en donkere plaats bewaart (niet in de ijskast - dat is niet goed voor de suikerbonen). Zo vermijd je dat de suikerbonen zouden barsten.
Hoeveel lekkers voorzie ik best per traktatie?


Nu je weet hoeveel stuks geboortetrakties je nodig hebt, kan je makkelijk berekenen hoeveel suikerbonen je nodig hebt. De berekening is afhankelijk van het type suikerbonen dat je kiest. Het aantal te gebruiken suikerbonen, lentilles, praliné bollen of anderen staat envoudig aangegeven per verpakking.
Hoeveel postzegels moeten er op de enveloppe?


We bieden enkel formaten aan die verstuurd kunnen worden met 1 postzegel. Geen extra kosten aan meerdere postzegels per enveloppe dus!
Hoeveel stuks geboortetraktaties heb ik nodig?


Meestal wordt er één geboortetraktaties gegeven per koppel dat op bezoek komt (in het ziekenhuis, thuis of op de babyborrel). Daarnaast wordt er vaak voor de kindjes nog een afzonderlijke traktatie voorzien. Het aantal babyborrelkaartjes dat je bestelt is meestal een goede richtlijn voor het aantal te bestellen geboortetraktaties.
Hoe zit het net met de levertermijnen?


De levertermijnen liggen voor traktaties en kaartjes net iets anders: - Geboortekaartjes (met of zonder foliedruk): deze worden dezelfde avond op werkdagen of maximaal 1 werkdag na de geboorte persoonlijk door ons geleverd bij jouw thuis of in het ziekenhuis. - Traktaties: zowel voor vullingen, afwerkingen, verpakkingen als presentatiestukken geldt een levertermijn van maximum 10 werkdagen na het plaatsen van je bestelling. De plantenlabels hebben een levertermijn van 20 werkdagen.